Maatwerk Energie Advies

Ik heb in de afgelopen jaren meer dan 200 woningen en hun eigenaren van advies voorzien in de regio Arnhem, Renkum en Rheden. Dit waren o.a. maatwerk adviezen voor woningen. VVE's en bedrijven tot ca. 300 m2 uit alle bouwperioden. Klik hiernaast voor het  MKB.

Bent u als woning eigenaar of kleine VVE op zoek naar een maatwerk energie en verbouw adviestraject voor uw woning? Wilt u een beter inzicht krijgen in de 'return on investment', zodat u prioriteiten kunt stellen en een meerjaren verduurzamings-plan (MVP) kunt uitzetten? Wilt u ontzorgt worden bij het aanvragen van vergunningen, subsidies, het inzetten van techniek, het aanvragen en beoordelen van offertes, het uitzetten van een planning, een kostenraming, een bespaar berekening en weten welke positieve gevolgen u kunt bewerkstelligen voor uw EP label?

Neemt u dan contact op voor meer informatie. Beschrijf hieronder in het kort uw wensen. Ik stuur u een zogenaamd opname formulier terug, welke u kunt invullen en waarna ik een telefonisch/zoom contact moment met u inplan om uw wensen door te nemen en het formulier door te spreken. Dit is een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarna ik u een offerte kan toesturen.

Mijn uurtarief is €95 incl. 21% BTW binnen een straal van 10 km.-ca. 15 auto minuten van Oosterbeek.